Blog

“Er is een sterke drive om samen vooruit te gaan”

Het team van Zoontjens in België is uitgebreid met Paulien Servaes in de functie van Country Manager België & Luxemburg. Ze stelt zich even voor en deelt haar ervaringen over de eerste weken.

“Ik ben Paulien Servaes, 31 jaar en woon in het centrum van Brussel. Een bruisende stad waar altijd veel te beleven is. Ik ben gedreven, nieuwsgierig en sociaal. En eerlijkheid motiveert mij. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen en yoga. Ik hou van koken en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Ik heb een master in handelswetenschappen afgerond op de KU Leuven. Voorheen heb ik gewerkt als shop manager shop solutions in winkelinrichting. De bouwsector is me nog onbekend, maar spreekt me erg aan.

Ik wilde graag voor een Nederlands bedrijf werken, omdat ik zelf een directe communicatiestijl heb en dit ook apprecieer in anderen. Ik merk dat er bij Zoontjens een sterke drive is om samen vooruit te gaan en het beste uit elke werknemer te halen. Zoontjens is voor mij één grote familie waar iedereen gehoord wordt.

Ik krijg positieve energie van mijn werk als ik verschillende projecten tegelijk in de lucht kan houden en ze allemaal tot een goed resultaat kan leiden. Mijn doel bij Zoontjens is ook om mooie referenties te realiseren waar we als één groot team achter staan!”

Neem contact op