Blog

“Je kunt het niet zo gek bedenken of we doen het”

Angelie van Baal
Werkvoorbereider dakservice

“Ruim 22 jaar geleden kwam ik rechtstreeks vanuit de schoolbanken terecht bij Zoontjens, om er vervolgens nooit meer weg te gaan. Na verschillende functies binnen het bedrijf ben ik de laatste 12 jaar werkvoorbereider. “

“Ik zorg ervoor dat een project op de geplande dag van start kan gaan. Dat houdt in dat ik heel veel regel en plan, maar ook dat ik flexibel en creatief moet zijn. De hectiek en het onverwachte maken dat geen dag hetzelfde is.”

Geen geneuzel
“Ik heb geen technische achtergrond, maar het product vond, en vind ik nog steeds, erg leuk. Het is natuurlijk een ‘mannenwereld’, maar dat ligt mij wel: geen geneuzel, maar lekker rechttoe rechtaan. Die mentaliteit en de klik die ik met iedereen heb, zorgen ervoor dat ik hier nog steeds met veel plezier werk. De meesten werken hier trouwens al lang of komen terug nadat ze een uitstapje maken. Dat zegt veel… Door mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren zorg ik ervoor dat onze klanten tevreden zijn met ons, vaker voor ons kiezen en zich positief uitlaten over ons.”

Totaalpakket
“Wat ons bedrijf sterk maakt? Dat is het complete plaatje. Wij kunnen snel schakelen, denken mee met de klant, hebben een uitgebreid assortiment en uiteraard verstand van zaken. Je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het. Al met al is Zoontjes hét adres voor dakbestrating. “”

Als ik eén dag directeur zou zijn, dan…
“… zou ik meer op de werkvloer te vinden zijn om dingen direct met de mensen af te stemmen.”

Neem contact op Angelie van Baal
a.vanbaal@zoontjens.nl
+31 13 537 93 25