Evenement

Belgian Roof Day 2022

21 oktober 2022 Brussels Kart Expo

Op 21 oktober 2022 is het weer zover: de Belgian Roof Day. Op dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector zijn wij aanwezig. Kom je ook?

Innovatie
De editie 2022 staat in het teken van innovatie. Talloze nieuwigheden om de klimaatimpact van huizen en andere gebouwen te verminderen – informatie over multifunctionele daken, isolatieproducten en toepassingen voor circulair bouwen. De bouwsector is duidelijk klaar voor de uitdagingen van morgen.

Bezoek Zoontjens
Als er in de toekomst steeds meer mensen in de stad wonen, is het van groot belang dat het plezierig wonen in de stad blijft. Terrassen, buitenruimtes en ontmoetingsruimtes zijn hierbij cruciaal. Het dak biedt hiervoor ongelooflijk veel kansen. Op het dak is namelijk alles mogelijk; wonen, sporten, ontmoeten, relaxen en zelfs parkeren. Door het dak te gebruiken en in te richten maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte. In onze stand ontdek je alles over onze demontabele producten voor dakterrassen en parkeerdaken. Je vindt ons op stand nummer 32.

Gratis toegang
De beurs is geopend van 9 uur tot 19 uur. Toegang is gratis, alleen registratie vooraf is nodig. 

Bezoek de Belgian Roof Day

De toegang tot de beurs is volledig gratis. Je hoeft je alleen even vooraf in te schrijven.

Schrijf je meteen in!