Event

Infosessie Renovatie van platte daken (Aalst)

20 juni 2024 Utopia, Aalst

Bij de renovatie van platte daken komen heel wat hindernissen kijken waarbij het kiezen van de juiste technieken cruciaal is voor een duurzaam en toekomstbestendig resultaat. Tijdens de infosessie van NAV wordt uitgebreid op dit onderwerp in gegaan. Zoontjens is er bij en geeft een uitleg over de mogelijkheden van onze daksystemen voor renovatie van elk begaanbaar plat dak.  

Er zijn drie mogelijkheden om de infosessie bij te wonen. Ze vinden plaats op drie inspirerende locaties. Tijdens deze avond gaat Eddy Mahieu (Buildwise) in op de basisprincipes van platte daken en legt hij meteen de link naar de praktijk bij renovatie. Daarna geven de partners, waaronder Zoontjens, een presentatie. Voor en na de lezingen is er de gelegenheid om te netwerken en rond te kijken op de praktijkmarkt.

Waarom Zoontjens?
Het dak is dé toekomst! Als we de wereld leefbaar en toekomst bestendig willen houden, dan moeten we het dak waardevol benutten. Zoontjens is dakspecialist. We hebben de meest uiteenlopende vormen van daken bestraat, met onze eigen systemen. Bij renovatie is het van belang dat de uitvoeringstijd kort is en er zo min mogelijk hinder is voor bewoners en/of gebruikers. Dat kan met onze systemen. Ze zijn modulair, waardoor er gefaseerd gewerkt kan worden. Een deel van het dak blijft zo begaanbaar. Een ander voordeel: het gerenoveerde dakterras of parkeerdak is meteen weer te gebruiken. We houden bij renovatie rekening met de draagkracht van de bestaande constructie. Lichtgewicht daktegelsystemen zijn op veel bestaande situaties te gebruiken. Voor elke renovatie zoeken we naar een passende oplossing.

Wanneer, waar en hoe laat?
De ontvangst is om 18.30. De eerste lezing start om 19.00 uur en vanaf 21.00 uur is er tijd om persoonlijk met elkaar kennis te maken. Om 22.00 is het einde.

  • Dinsdag 4 juni 2024: Howest Campus Weide, The Penta, Kortijk
  • Donderdag 13 juni 2024: Provinciehuis, Leuven
  • Donderdga 20 juni 2024: Utopia, Aalst

Schrijf je gratis in!

Deelname aan de infosessies is volledig gratis.

Reserveer nu jouw plaats

Meer weten?

Neem contact op Janik Deckers
j.deckers@zoontjens.be
+32 497 55 50 65