Architect

Het esthetische afwisselen met het functionele. Het is waar zowel jij als wij dagelijks over nadenken. Zo zorg jij dat een gebouw feilloos aansluit bij haar omgeving. Dat de juiste combinatie van kleur en materiaal, een praktisch ontwerp tot méér dan alleen praktisch maakt. Skylinewaardig én doeltreffend.

Skylinewaardig

Op hoogte is de wereld twee keer zo groot. Pal boven je ligt een onbenutte wereld die wij met onze systemen voor dakbestrating perfect invullen. Wij denken continu aan de mogelijkheden in dit onontgonnen gebied. Elke dag bevinden we ons op higher grounds. De kansen die daar liggen zijn eindeloos.

Al in de ontwerpfase van het dak, moet nagedacht worden over dat daktegelsysteem. Dat doen wij al decennialang. Daardoor hebben we haast alle mogelijke oplossingen wel een keer verzonnen en uitgevoerd. Niet voor niets zijn we met onze dakbestrating een wereldspeler. En dat blijven we.

Zicht op de daken

Iedere dag praten we met diverse partijen. Werken we met ze. Luisteren naar ze. Adviseren ze. Daardoor zijn wij dé partij die zicht heeft op daken. De partij die inzicht én overzicht heeft. Wij streven naar een optimale invulling van een systeem dat simpelweg moet werken. Zo kunnen we rekening houden met alles. Bij het ontwerp denken we al na over toekomstig onderhoud. We reflecteren en denken ver vooruit. Leggen de lat het hoogst van allemaal.

De binnenplaats moest aan een aantal voorwaarden voldoen: duurzame materialen, een vlakke afwerking en een mooie uitstraling. Daarnaast was het voor de doelgroep van belang, dat het regenwater zonder niveauverschillen goed afgevoerd wordt zodat men schone voeten houdt en er ’s winters geen slippartijen gebeuren. De systemen van Zoontjens voldoen aan deze eisen. Bovendien is er een ruime keuze aan kleuren, formaten en designs waardoor onze keuze op het Tilburgse bedrijf viel.

LEVS Architecten
Architectenbureau

Ben je een architect en
op zoek naar inzichten?

Neem contact op