Dakdekker

Wij komen dagelijks op daken. Net als jij. Ieder heeft zijn specialisme. Voor de waterdichtheid kent het dak voor jou geen geheimen. Voor ons geldt dat voor de dakbestrating.

Eigen systemen

Wij hebben de meest uiteenlopende vormen van daken bestraat. Met onze eigen dakbestrating­ssystemen. Van de hoogste kwaliteit. Zelf bedacht én toegepast. Het maakt ons uitvinder en uitvoerder tegelijk. We hebben de meest uiteenlopende vormen van daken bestraat. Jullie leggen de basis en wij pakken het verder op.

De dakbedekking wordt beschermd en beloopbaar gemaakt met het juiste dakbestratingssysteem. Het voordeel van onze systemen is dat ze demontabel zijn. Als er onderhoud aan het dak nodig is, is de ondergrond gemakkelijk bereikbaar. Met de juiste materialen en kleuren zorgen we samen voor een kwalitatief perfect dak.

Trots op het dak

We zijn blijven luisteren en we zijn blijven doorontwikkelen. De lastigste daken zijn door ons beloopbaar gemaakt. We durven te claimen dat we de expert in dakbestrating zijn. Zonder uit de hoogte te doen, want we hebben gewoon veel ervaring opgedaan. Een perfecte aansluiting, strak zaagwerk en een stabiel resultaat. Dat realiseren we. Een dak waar we trots op zijn. Het is niet voor niets onze higher ground.

Ben je een dakdekker en
op zoek naar inzichten?

Neem contact op