Nieuws

Bekijk het webinar ‘Gebruik het dak’

5 november 2018


Het platte dak is steeds meer multifunctioneel. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n multifunctioneel dak? In het webinar Gebruik het dak zijn drie experts ingegaan op dit onderwerp. Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terug kijken? Bekijk het dan hier helemaal.

De laatste 10 jaar zien we een verandering in het gebruik van het platte dak. Door urbanisatie kun je er niet meer omheen om deze ruimte te gebruiken en door klimaatveranderingen is het noodzakelijk om zwarte daken te transformeren naar een multifunctioneel dak met een groene (vegetatie), blauwe (waterretentie), gele (energie) of rode (werken, spelen, recreëren, ontmoeten) invulling.

Maar wat zijn de mogelijkheden op daken en waaraan moet een multifunctioneel dak voldoen? Welke innovatieve systemen zijn er? Hoe hoog is de nood eigenlijk als het gaat om het bergen van water? En hoe zit het met de regelgeving? In het Bouwwebinar ‘Gebruik het dak’ gaven we antwoord op deze en andere vragen.

We bedanken Bram Legierse, Projectmanager bij Jonkers Daktuinen en Nico Hendriks, Voorzitter van ECBE, divisie van BDA Dak- en Geveladvies heel hartelijk voor hun medewerking aan ons webinar.

Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terug kijken? Bekijk het hier helemaal

Terugkijken

Webinar ‘Gebruik het dak’ gemist of nog eens bekijken?

Bekijk de Webinar