Nieuws

Een maatje minder

19 november 2020

Je weet het intussen wel: onze nieuwe inzichten, vragen om nieuwe uitvindingen. En die uitvindingen zorgen voor verbetering in uiterlijk, duurzaamheid en prestaties. Zo blijven we tegels van formaat leveren. Maar wel in afgeslankte vorm. Om gezond te blijven, zijn we op dieet gegaan. Doe je mee?

We zien steeds meer variatie op het dak: van functionele parkeerplaatsen tot dynamische waterdaken, van complete daktuinen tot grote zonneparken. Een fantastische ontwikkeling! De combinaties, de multifunctionele daken, juichen wij alleen maar toe. Dat betekent ook dat er meer variatie aan producten op het dak komt. Wij zijn uitvinders én uitvoerders en passen ons assortiment continu aan met nieuwe materialen, formaten en systemen. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om de nieuwe Dreentegel® in de drie meest gangbare formaten te produceren: 30×30 cm, 50×50 cm en 60×40 cm.

De 30×30 tegel is geschikt voor kleine terrasjes en loggia’s. De 50×50 en 60×40 zijn, door de keuze uit twee diktes, geschikt voor alle overige toepassingen. Dakterrassen, dakpleinen, daktuinen. Dakpaden, dakvelden, dakparken. Noem het maar op. De nieuwe Dreentegel® vervangt hierbij meteen de huidige Drenoliet®. Handig! Eén systeem voor alles. En met dat bijbehorende systeem maken we op elk dak een strak, stabiel en opgesloten tegelveld. Bovendien passen de laatste twee formaten makkelijk in één vierkante meter. De voordelen van een maatje minder.

Overigens bieden we nog volop keuze in 60×60 formaten. Zo bieden we Dreen®Magna, een gehydrofobeerde betonnen dakterrastegel. Of maak de keuze voor Dreen®Elegance, een betonnen dakterrastegel met coating. Ook Dreen®Ceramica, onze keramische dakterrastegel, is in 60×60 te krijgen.

Waar we wel definitief afscheid van nemen is onze ZWH Windhoektegel. De vraag vanuit de markt is op dit moment te klein om dit product te blijven produceren. Daken moeten we benutten, gebruiken en inrichten. Daar bieden we met al onze producten alle kans voor!

De komende weken delen we meer inzichten over onze nieuwe ontwikkelingen. Blijf ons volgen!

Meer lezen over dit onderwerp?

Meer weten
over dit onderwerp?

Neem contact op