Nieuws

Klaar voor de nieuwe Dreentegel®?

8 oktober 2020

Elke dag bevinden wij ons bij Zoontjens op ‘higher grounds’. Want de kansen die boven ons hoofd liggen, die zijn eindeloos. Kansen die er om schreeuwen om benut te worden. En die worden benut! Waar we al jaren voor staan, zien we nu op daken gebeuren. Geweldig, maar niet zonder gevolgen. Meer gebruik, meer functionaliteiten, meer belasting. Nieuwe inzichten vragen om nieuwe uitvindingen, zodat het uitvoerbaar blijft. Dat vraagt om iets nieuws onder de zon en daarom introduceren we volgend jaar onze nieuwe Dreentegel®.

Innovatie en ondernemerschap lopen als rode draad door de geschiedenis van Zoontjens.  Iets wat we hoog in ons vaandel houden en waar we trots op zijn. Dit heeft ertoe geleid dat we inzicht hebben in het gebruik van platte daken. Op het gebied van de ontwikkelingen in de markt, de maatschappij en de technische kennis.

We gebruiken onze torenhoge kennis voor het uitvinden van alle mogelijkheden op het platte dak. Met een ruimer assortiment, andere materialen en innovatieve systemen. Alles staat in het teken om een kwalitatief en duurzaam dakvlak op te leveren – een echt Zoontjens dak.

Daarom introduceren wij in het tweede kwartaal van 2021 de nieuwe Dreentegel®. De komende weken delen wij onze inzichten met jou. Lees je alles over deze ontwikkeling. Volg vooruitgang, volg Zoontjens, blijf ‘op de hoogte’ via onze nieuwsbrief of LinkedIn.

Meer inzichten?

Meer weten
over dit onderwerp?

Neem contact op Barbara Wolfs
b.wolfs@zoontjens.nl
+31 13 537 93 35