Nieuws

LEFT en Upperleft met schitterende buitenruimtes

27 oktober 2021

De Linkeroever is dé hotspot van Antwerpen geworden. Hier wordt volop gebouwd aan de bruisende nieuwe Regatta-wijk. Onderdeel van deze wijk zijn de woonprojecten LEFT en Upperleft. Community-living en buitenruimtes staan hierin centraal.

Ontwikkelaars Vooruitzicht en AGRE timmeren samen met Van Laere hard aan de weg op de Linkeroever in Antwerpen, met diverse woonbouwprojecten. LEFT en Upperleft zijn appartementengebouwen ontworpen door Schellen Architecten en S3Architecten. Het gebouw beschikt over 2 ondergrondse parkeerverdiepingen, met daarboven een commerciële ruimte. Daarop volgt een sokkel van 3 verdiepingen, die aan de noordkant omhoog gaat tot een grote toren met 12 verdiepingen (Upperleft) en aan de zuidkant met een kleine toren met 8 verdiepingen (Upperleft).

Bijzonder is het atrium in het midden van het gebouw, dat zorgt voor veel licht en verbinding tussen de verdiepingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot gemeenschappelijk terras, gelinkt aan gezamenlijke ruimtes. Upperleft bestaat uit luxe-appartementen met XL-terrassen met adembenemend uitzicht op het centrum van Antwerpen.

Voor alle buitenruimtes op het dak is gekozen voor Dreen®Ceramica van Zoontjens in de kleur Mark Chrome. Deze kleur past perfect bij de uitstraling bij het gebouw. In totaal goed voor meer dan 2000 vierkante meter buitenruimte. Dit gaat van een grote buitenruimte op de eerste verdieping tot schitterende luxe terrassen op de twaalfde verdieping.

Artist impressions: Vooruitzicht NV

Meer nieuws lezen?