Nieuws

Who’s Nxt?

17 december 2020

De afgelopen weken las je al over onze nieuwe Dreentegel®. De nieuwe generatie dakbestratingssystemen, waar we vanaf het tweede kwartaal in 2021 mee gaan werken. Een upgrade in duurzaamheid, prestaties én uiterlijk. Bij een nieuw product, hoort een nieuwe naam. Maak je klaar voor: Dreen®Nxt!

Dreen®Nxt is de doorontwikkelde versie van de befaamde Dreentegel®. Door intensiever gebruik van buitenruimtes en zwaardere belastingen op het dak, worden steeds hogere eisen gesteld aan dakbestrating. Met een nieuw ontwikkeld lockplate systeem, een strakkere look, meer kleurmogelijkheden én duurzamere grondstoffen is Dreen®Nxt klaar voor deze uitdagingen.

Ondernemerschap en innovatie loopt als een rode draad door de historie van Zoontjens. We kijken continu omhoog om een systeem te blijven leveren waar kwaliteit, duurzaamheid en esthetica gepaard gaan. Nu heeft dat geresulteerd in Dreen®Nxt, hét dakbestratingssysteem voor elk plat dak. Met deze vernieuwde tegel en bijbehorend systeem blijf je verzekerd van een stabiel en duurzaam dakterras. Wat gaat er veranderen? Hoe ziet het er uit? We laten het je zien!

Meer weten over Dreen®Nxt?

Wil je nog meer weten over Dreen®Nxt?

Dreen®Nxt

Meer hierover lezen?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op