Project

Havenstaete
Bergen op Zoom

De basis van appartementencomplex Havenstaete in Bergen op Zoom ligt bij een echtpaar dat een plek zocht om heerlijk te wonen. Het liefst een plek aan het water, maar ook lekker centraal in de stad. Een luxe appartement dat ze bijna helemaal zelf konden bedenken.

Luxe en ruimte
Samen met andere enthousiastelingen, architectenbureau Van den Bergh en aannemersbedrijf Van Agtmaal werd hun droom werkelijkheid. Aan de waterkant in Bergen op Zoom staat nu een indrukwekkende blikvanger. Moderne, strakke lijnen en lichte kleuren bepalen het beeld. Luxe en ruimte zijn de kernbegrippen.

Grote buitenruimte en een geweldig uitzicht
Havenstaete heeft een lichtgebogen vorm die een weids gebaar maakt naar het omliggende water. Het gebouw kent een trapsgewijze, verspringende opbouw met veel dakterrassen en balkons. Zo heeft elk appartement een vrij en royaal uitzicht over de Binnenschelde. Op alle woonlagen, de eerste tot en met de zesde verdieping, zijn de dakterrassen aangelegd met Dreentegels® op DNS®. Elke bewoner kon kiezen voor zijn of haar eigen gewenste kleur. Zo koos de één bijvoorbeeld voor een strakke grijze tegel en de ander voor een schitterende witte variant.

Waarom het Dreentegel® systeem aanleggen?

8 redenen om dit te doen

Bekijk hier de infographic

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03