Project

Kleine
Warande
Zeist

Op een uniek plekje aan de Utrechtseweg, midden in Zeist, is het luxe appartementencomplex De Kleine Warande verrezen. Moderne architectuur die gestapeld is in vorm en omringd wordt door groen. Met heerlijke buitenruimtes is de Warande een prachtige plek om te wonen.

Gestapelde vorm

Inbo Architecten ontwierp in opdracht van Loostad Ontwikkeling dit luxe appartementencomplex. Het witte U-gebouw is gestapeld opgebouwd, aflopend qua vorm naar de bestaande laagbouw aan de achterzijde. In totaal worden hier 76 appartementen verhuurd en onder het complex is een grote garage gebouwd met ruimte voor 80 auto’s. Bouwmaatschappij Ufkes realiseerde het geheel.

Compleet ingericht

De gestapelde vorm van het gebouw zorgt voor dakterrassen op de bovenste verdiepingen. Ook het dak van de parkeergarage is als binnentuin multifunctioneel gemaakt. Bewoners kunnen hier samenkomen of even lekker rustig genieten van het groen om hen heen. Loohorst Landscaping stond in voor de groenaanleg. Wij realiseerden de bestrating met Dreentegels® op DNS®, zowel in de binnentuin als op de privéterrassen. De combinatie van cortenstaal, beplanting, bestrating en zitmeubilair, maakt het plaatje compleet.