Project

BMW
Jette

In Jette, ten noordwesten van Brussel, liet BMW-dealer Gregoir onlangs een gloednieuw pand bouwen. Met een investering in de nieuwste technologie, een GOLD-certificaat op de green audit én een multifunctioneel dak, zijn ze helemaal klaar voor de toekomst.

Vergroten en verduurzamen

“Ons vorige gebouw was opgebruikt en niet meer conform de huidige standaard. We konden naastgelegen grond kopen en zo onze site vergroten en verduurzamen. We zijn nu volledig CO2 neutraal; verwarmen en koelen zonder CO2-emissie. We hebben het GOLD-certificaat behaald op de green audit!”, vertelt operationeel directeur Fabrice Beerens.

Oppervlakte zo goed mogelijk benutten

“Grond in Brussel is schaars en duur. We hebben ervoor gekozen om de beschikbare oppervlakte zo goed mogelijk te benutten. Ondergronds zijn we twee verdiepingen dieper gegaan om extra parkeerruimte te creëren. Op het dak hebben we eveneens een parking aangelegd. Deze parking gebruiken we voornamelijk om stockwagens te presenteren. Met een mooi zicht op Brussel!”

Toffe, praktische ruimte

“Op het dak hebben we ook de ruimte gemaakt om buiten te lunchen. Occasioneel is het ook geschikt om een afterwork of ander evenement te organiseren. Het is een toffe en praktische extra ruimte geworden. Multifunctioneel.”

Meer weten
over dit project?

Neem contact op