Project

Kiremko
Montfoort

Kiremko B.V. is een Nederlandse fabrikant van machines bestemd voor de aardappelverwerkende industrie. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert hiervoor complete proceslijnen, fabrieksupgrades en/of individuele machines. De huidige vestiging van Kiremko in Montfoort was al jarenlang te krap en daarom besloot men nieuw te gaan bouwen op bedrijventerrein Kop IJsselveld.

Deze nieuwbouw bestond uit een kantoorpand van circa 3.500 vierkante meter en een bedrijfshal van zo’n 6.160 vierkante meter met daarboven een parkeerdak met plaats voor 112 auto’s. Hiermee wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Projectmanagement- en ingenieursbureau Promad staat in voor het ontwerp. Bouw- en aannemingsbedrijf Van Hoorn & van der Kley is de aannemer met Oranjedak als dakdekker. Voor het parkeerdak heeft Promad, net als bij de nieuwbouw van slachterij Westfort, wederom Zoontjens voorgeschreven. Het parkeerdak telt ruim 2.900 vierkante meter en is aangelegd met het Pardak®110 systeem. Daarnaast leverden wij ook de stootbanden en belijning.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42