Werken bij Zoontjens

Al eens gedacht aan een carrière binnen ons bedrijf?

Werken op higher grounds?

Bij Zoontjens werk je letterlijk en figuurlijk op niveau. Al jarenlang zijn wij dé specialist op platte, beloopbare daken. Of het nou gaat om een ​​daktuin- of terras, een parkeerdak, een galerij of valbeveiliging: je kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren het.

Dakgekken

Vanuit Tilburg bedienen wij de Nederlandse en buitenlandse markt. In België werken we vanuit Tessenderlo. Dit doen we met een team van enthousiaste en bekwame mensen. In onze platte organisatie mixen we onze vakkennis met een open cultuur, innovatiekracht, oplossingsgerichtheid en natuurlijk gezelligheid.

Benieuwd naar ons?

Lees over de ervaringen van onze collega’s

Lees over de ervaringen van onze collega's

Wie wil er nou niet op ‘hoog niveau’ werken?

Mariëlle Paijmans
Commerciële Binnendienst back-office

Onderdeel van grote wereldwijde organisatie

Wij zijn onderdeel van CRH plc  en maken deel uit van één van de grootste spelers op de markt van bouwmaterialen. We zijn onderdeel van een heel groot geheel. We kunnen daar altijd op terugvallen. Op de kennis, het netwerk, de zekerheid, de logistiek. Heel fijn, zo’n solide basis.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt om te werken bij Zoontjens, maar wil je meer weten? Hierboven vind je de link naar de blogs van onze medewerkers.

Meer weten over
Werken bij Zoontjens?

Neem contact op Barbara Wolfs
b.wolfs@zoontjens.nl
+31 13 537 93 35