Uitvinden

We zijn in staat om voor álles een oplossing te bedenken. Simpelweg, omdat we in al die jaren bijna alle mogelijke oplossingen al een keer bedacht hebben. Zoontjens helpt visies te realiseren en ondersteunt andere dak-belanghebbenden waar nodig.

Skylinewaardig en doeltreffend

Het esthetische afwisselen met het functionele. Het is waar zowel jij als wij dagelijks over nadenken. Zo zorg jij dat een gebouw feilloos aansluit bij haar omgeving. Dat de juiste combinatie van kleur en materiaal, een praktisch ontwerp tot méér dan alleen praktisch maakt. Skylinewaardig én doeltreffend. Op onze beurt, streven wij naar een perfecte invulling met een systeem dat simpelweg moet werken.

Al in de ontwerpfase van het dak, moet nagedacht worden over dat daktegelsysteem. Dat doen wij al decennialang.Daardoor hebben we haast alle mogelijke oplossingen wel een keer verzonnen en uitgevoerd. Niet voor niets zijn we met onze dakbestrating een wereldspeler. En dat blijven we. Het is onze higher ground. 

We bevinden ons constant tussen uitvinders en uitvoerders. Zijn vaak tijdens het hele proces – van het eerste idee tot de laatste steen – actief. We denken mee, onderzoeken alle mogelijkheden, ontwikkelen en leveren onze eigen producten en systemen en adviseren verschillende partijen. We vertalen een visie naar werkbare systemen, verrassen met kleuren, structuren en materialen door samen nieuwe oplossingen te verkennen. Met al die ervaring durven we ons gerust een kennisinstituut te noemen. Thought leaders van de higher grounds.

Statement site Jaguar Land Rover München
The Student Hotel Maastricht
Stadhuis Hasselt
Musée de l’Air et de l’Espace Le Bourget

Moet je iets uitvinden en ben je op zoek naar inzichten? Laat ons je helpen

Neem contact op Caroline Graf
c.graf@zoontjens.be
+32 13 674 83 9