Uitvoeren

We zorgen ervoor dat iedereen kan uitvoeren op het hoogst haalbare niveau. Dat lukt, omdat we zelf ook voor de hoogste kwaliteit gaan. We ontwikkelen onder meer onze eigen producten en systemen. Blijven daarin verbeteren. En luisteren continu naar de partijen om ons heen.

Goed werk leveren

Doen wat je belooft. Dat doen wij al jaren. Met een steeds breder assortiment. Door te blijven kijken naar wat er beter kan. Te blijven luisteren naar de mensen om ons heen. En dit actief in onze dakbestratingssystemen toe te passen. Daardoor kunnen we zeggen dat onze systemen echte hoogstandjes zijn.

Duurzaam en van de hoogste kwaliteit. We zijn er trots op, op die kwaliteit. En op de hoge standaard die we onszelf daarin opleggen. Het zorgt ervoor dat we kunnen garanderen goed werk te leveren. Op tijd en met continuïteit. Dakbestrating is nu eenmaal onze higher ground.

Daken maken ons enthousiast

Al jaren werken we in Europa samen met architecten en aannemers. Dakdekkers en projectontwikkelaars. We bevinden ons er constant tussen. Tussen partijen met verschillende doelen. Verschillende wensen. Verschillende ideeën. Maar allemaal vastberaden om van dat dak een hoogstandje te maken.

We ontwikkelen zelf onze eigen dakbestratingsystemen. Van de hoogste kwaliteit. Zelf bedacht én toegepast. Het maakt ons uitvinder en uitvoerder tegelijk. We hebben de meest uiteenlopende vormen van daken bestraat. We zijn blijven luisteren naar alle partijen waarmee we te maken hebben. En we zijn blijven doorontwikkelen.

Voor elk dak een oplossing

De mogelijkheden daarboven zijn eindeloos. Wij zijn onafhankelijk van wat er op dat dak gaat gebeuren (duurzame daken met perfecte waterafvoer, daken als stadstuin of ecologische broedplaats, daken om op te parkeren of sociale, leefbare daken). In alle gevallen zijn wij de partij voor dakbestrating. Zoontjens is de toegangspoort tot een wereld die letterlijk en figuurlijk van een ander niveau is.

Moet je iets uitvoeren en ben je op zoek naar inzichten? Laat ons je helpen

Neem contact op Eric Roovers
e.roovers@zoontjens.nl
+31 6 23 22 77 42