Blog

“Onderlinge verbondenheid en rust”

Hermen Kanters
Project manager

Het Zoontjens team is uitgebreid met projectleider Hermen Kanters. Hij zorgt voor versterking in de uitvoering bij onze mooie projecten in Nederland en België. Hermen stelt zich even voor en deelt zijn ervaring over zijn eerste weken.

“Onlangs ben ik gestart als projectleider bij Zoontjens. Wat me opvalt is de onderlinge verbondenheid en rust in de organisatie. Dat ervaar ik bij aanvang direct als een prima omgeving om in te werken. Met mijn ervaring als project- en facilitairmanager, in vooral de tankstationbranche, hoop ik op korte termijn ook binnen het Zoontjens team voldoende inzicht verschaft te hebben om de rol van dakexpert in praktijk te kunnen gaan brengen op de diverse projecten.

Mijn interesse gaat uit naar het regisseren van projecten, of deze nu groot- of kleinschalig zijn. Uiteindelijk gaat het om het bepalen van doelstellingen en strategieën. Daarbij zijn transparantie, flexibiliteit, gestructureerd werken en het ontwikkelen van een helikopterview (zonder de details uit het oog te verliezen) belangrijke waarden voor mij.

Ik ben getrouwd met Irma en heb twee zonen van 28 en 25 jaar. Wij wonen in Dongen, maar zijn ook met regelmaat te vinden in Spanje. Wij hebben al jarenlang een binding met Andalusië/Spanje en proberen daar ook met regelmaat naar toe te gaan.”

Neem contact op Hermen Kanters
h.kanters@zoontjens.nl
06 21 38 72 31