Event

Belgian Roof Day 2023

20 oktober 2022 Brussels Kart Expo

Op 20 oktober 2023 is het weer zover: de Belgian Roof Day. De hoogmis van de Belgische dakensector en wij zijn aanwezig. Kom je ook?

Compleet beeld van de markt
150 standhouders geven in drie beurshallen een overzicht van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de dakensector. Je krijgt een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Architecten, voorschrijvers en vakmannen kunnen er kennis maken met de nieuwigheden van alle toonaangevende fabrikanten uit de sector. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.

Bezoek Zoontjens
Als er in de toekomst steeds meer mensen in de stad wonen, is het van groot belang dat het plezierig wonen in de stad blijft. Terrassen, buitenruimtes en ontmoetingsruimtes zijn hierbij cruciaal. Het dak biedt hiervoor ongelooflijk veel kansen. Op het dak is namelijk alles mogelijk; wonen, sporten, ontmoeten, relaxen en zelfs parkeren. Door het dak te gebruiken en in te richten maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte. In onze stand ontdek je alles over onze demontabele producten voor dakterrassen en parkeerdaken. Je vindt ons in hal A op stand nummer 32.

Gratis toegang
De beurs is geopend van 9 uur tot 19 uur. Toegang is gratis, alleen registratie vooraf is nodig. 

Bezoek de Belgian Roof Day

De toegang tot de beurs is volledig gratis. Je hoeft je alleen even vooraf in te schrijven.

Schrijf je meteen in!