Aannemer

Doen wat je belooft. Dat doen wij al jaren. Met een breed productaanbod dat we decennialang steeds zijn blijven doorontwikkelen. Door te blijven kijken naar wat er beter kan. Te blijven luisteren naar de mensen om ons heen. En dit actief in onze systemen te blijven toepassen.

Optimale samenwerking

We hebben ruime ervaring in het werken met diverse disciplines op het dak. We bevinden ons er constant tussen. Allemaal met verschillende doelen. Verschillende wensen. Verschillende ideeën. We denken mee over de gevraagde kwaliteit, maar daarnaast ook over de praktische invulling en onderhoud. Allemaal zijn we vastberaden om van dat dak een hoogstandje te maken.

Een bouwproject kent vaak de nodige uitdagingen. Op zoek naar het juiste systeem voor het dak. Of het gebrek aan ruimte om te bouwen. Soms zit de uitdaging in een strak logistiek plan. Of je hebt te maken met het beleid ten aanzien van de aan- en afvoer van bouwproducten. Wij zoeken de optimale samenwerking voor een juiste planning die cruciaal is in de uitvoering bij projecten.

Hoogstandjes

We kunnen zeggen dat onze daktegelsystemen echte hoogstandjes zijn. Duurzaam en van de hoogste kwaliteit. We zijn er trots op, op die kwaliteit. En op de hoge standaard die we onszelf daarin opleggen. Het zorgt ervoor dat we kunnen garanderen goed werk te leveren. Op tijd en met continuïteit. Dakbestrating is nu eenmaal onze higher ground.

In Brussel is er schaarste aan terrein en parkeerplaatsen, waarbij deze technische oplossing een extra 25.000 m² aan parkeerplaatsen genereerde die een serieuze meerwaarde is.

Riemert Viaene
Project manager Katoen Natie

Ben je een aannemer en
op zoek naar inzichten?

Neem contact op