Project­ontwikkelaar

Het gebruik van het dak is niet meer weg te denken. Wij zijn continu bezig met de mogelijkheden in dit onontgonnen gebied. We merken dat ook jij dit steeds meer ziet. Helemaal nu er in binnenstedelijk gebied zoveel ontwikkeld en gebouwd wordt.

Duurzaam gebouwde omgeving

De mogelijkheden daarboven zijn eindeloos. Wij zijn onafhankelijk van wat er op dat dak gaat gebeuren. Duurzame daken met perfecte waterafvoer, daken als stadstuin of ecologische broedplaats, daken die zonne-energie opwekken of sociale, leefbare daken. Het dak is een van de oplossingen om de leefomgeving aantrekkelijk te houden.

Samen met ons kun je dat realiseren. Gezien het stijgende ruimtegebrek en de dure grondwervingskosten heeft de inrichting van het dak vaak een lucratief voordeel op de totale investering van het bouwproject. Laten we samen gaan voor een duurzaam gebouwde omgeving.

Gebruik het dak

Het maakt niet uit hoe het dak gebruikt wordt, als het maar ingericht wordt en geen zwarte postzegel blijft in het dakenlandschap. Maak gebruik van een tweede woonlaag in de stad met unieke uitzichten zoals je je stad nog nooit hebt gezien. Van eenvoudige daktuinen tot ruimtes om te parkeren, van klein terras tot sociale ontmoetingsplek. In alle gevallen zijn wij de partij voor om hier mede invulling aan te geven. Het is onze higher ground.

Ben je een projectontwikkelaar en
op zoek naar inzichten?

Neem contact op